visionex

En ny lampe til min kusines båd

Efter at have taget en pause fra computer i et par dage, besluttede jeg at det var tid til endelig at skrive min første rigtige blogpost. Jeg har overvejet at købe nogle nye lamper til min kusine båd som en gave som tak for alle de ting hun har gjort for mig, men det var ikke nemt. Det var svært for jeg ved ikke meget om lamper. Efter at have brugt utallige timer på at læse om forskellige mærker og produkter, besluttede jeg at give mærket Vision X led et forsøg. Det er eftersigende det bedste LED lys produkt i verden og efter at have hørt min kusines feedback, er jeg overbevist om at det var det rigtige valg. Hun gik helt amok efter at have tændt lampen, lyset var super skarpt og havde over 3000 lumen, som er et mål for hvor meget lys der genereres. Jeg kan helt sikkert anbefale dette mærke, men der er en ulempe. Det er rigtig dyrt, og koster mere end det dobbelte af de fleste andre mærker på markedet. Men efter at have set hendes reaktion, var det helt sikkert prisen værd. Pas på jer selv alle sammen, og vi skrives snart ved igen.

Hej hej!

Hej allesammen. Jeg har endelig relanceret min hjemmeside efter ugers planlægning. Husk at tjekke bloggen ofte, så du kan være i en masse interessante ting. Jeg har ikke så meget tid til at skrive som før, men jeg vil gøre mit bedste, når jeg har tid til overs. Hav en god dag allesammen!