Ny belysning i lejligheden

Jeg har tænkt på at købe noget nyt til min lejlighed. Jeg køber mest fra danske butikker, men nogle gange vælger jeg svenske butikker på grund af prisen. Svenske butikker er generelt meget billigere, og leveringstiden er normalt omkring 3 dage. Det betyder, at jeg kan købe det samme produkt, men til en meget billigere pris, som altid er flot. For nylig var jeg nødt til at købe ny spotlight til min lejlighed, og efter at have været på internettet fandt jeg den svenske hjemmeside Svealight, der sælger smukke spotlights i sort farve. LED spotlight er normalt meget dyrt i danmark, og jeg sparer næsten 400 dkk i alt for hver spotlight. Da jeg købte 8 lys i alt sparer jeg næsten 3200 dkk minus fragt.

Vælge den bedste spotlight

Det var lidt svært at beslutte sig for farvetemperaturen, fordi jeg kunne lide både varm hvid (3000K) og kold hvid (4000K). Efter at have talt med mine venner besluttede jeg at gå til det varmere lys. Hvad jeg mest ønsket om spotlight var garantien. De fleste danske butikker tilbyder kun 3 års garanti, men mine spotlights blev leveret med en imponerende 5 års garanti.

Jeg kan ikke lide designlamper, hvilket er hovedårsagen til ikke at vælge en dansk butik. Dansk design er det bedste i verden, og hvis det kun drejede sig om forekomsten, jeg ikke ville købe fra Sverige. På billedet kan du se resultaterne, det ser smukt ud? Jeg er så glad for at jeg endelig monterede de nye spotlights i mit sengeværelse. Jeg overvejede også at købe et led panel til mit køkken, men det gjorde jeg ikke, men måske vil jeg købe det næste gang i stedet.